Dalibor Dado Medic's Memorial

Dalibor Dado Medic
(1983 - 2007)

Share:

Online Memorial  |   Photo Albums  |   Videos  |   Tributes  |   Friends/Family  |   Groups  |   Reach Outs  |   Invite   |   Funeral Notice  
Lay a Flower Lay a Stone Light a Candle Give a Heart
Light Incense Offer Rice Wine Make a Comment Add Memory
Dedicate a Song

Tributes

Flower
From: neutjesni
View
10 dugih tužnih godina je prošlo a bol za tobom je uvijek ista i teška i ne prestaje.Fališ nam puno dragi Dado,vole te sinovi,tata,mama,seka i ostala obitelj.
Heart
From: neutjesni
View
Volimo te dragi tata,fališ nam svaki dan,tvoji sinovi: Aleks i Daniel.
Heart
From: neutjesni
View
Love you daddy,your sons Aleks and Daniel
Heart
From: neutjesni
View
Rest in peace dear dady son,brother,granson,nephew,cousin,friend...you are so missed...its 10 long years after you left to be with God,we miss you so much,we love you so much ,we will never forget you.Rest in pease ,love you: sons,dad,mom,sister,family and friends.
Comment
From: neutjesni
View
Dragi nas Dado ,prošlo je 10 dugih,tužnih godina od kako te nema sa nama.Bol za tobom je uvijek ista,fališ nam svaki dan.Uspomene na tebe traju i ne blijede.Svaki dan te spominjemo,svaki dan se za tebe molimo,svaki dan suza iz oka kane za tobom,fališ svaki dan ,fališ svojim sinovima koji rastu bez tebe,fališ roditeljima,seki i cijeloj obitelji,fališ prijateljima.Nikada te zaboraviti necemo.Vole...
Candle
From: neutjesni
View
Dragi sine Dalibore,danas je 10 godina kako si nas napustio.Srce nas boli za tobom i puno nam nedostaješ svaki dan.Puno te vole tvoji tata,mama,sinovi,sestra i cijela obitelj.Pocivaj u miru ,uvijek si u našim srcima i nikada te necemo zaboraviti.
Candle
From: neutjesni
View
Sretan Uskrs Danijela i Dalibore andeli naši nedostajete nam svaki dan
Candle
From: neutjesni
View
12.9.2007.-12.9.2016. Prošlo je 9. dugih i bolnih godina kako si nas napustio.Pocivaj u miru.Vole te tvoji sinovi,tata,mama,seka i ostala obitelj.
Comment
From: neutjesni
View
12.9.2007. si nas zauvjek napustio i ostavio nas u dubokoj boli i tuzi.Slomljenog srca ne prode ni jedan dan da ne mislimo na tebe i tako ce biti dok ne sklopimo svoje oci na vjecni pocinak.Bol i tuga za tobom je ista kao i prije 9 godina,nedostaješ nam svaki dan.Vole te tvoji tata,mama,seka,sinovi i obitelj.Pocivaj u miru.U našim si srcima zauvjek.
Comment
From: neutjesni
View
Nedostaješ nam svaki dan dragi sine. Vole te tata i mama