Adrian  Ciubotaru's Memorial

Adrian Ciubotaru
(1980 - 2007)

Share:

Online Memorial  |   Photo Albums  |   Videos  |   Tributes  |   Friends/Family  |   Groups  |   Reach Outs  |   Invite  
Reach Out Messages:

It can be a very hard for a person dealing with loss. You can leave a touching message for the creator of this memorial.

General Details

Name: Mr Adrian Ciubotaru
Nick Name: sunhunter
Gender: Male
Age: 27 years old
Lived: Wednesday, 18 June 1980 - Monday, 19 November 2007

My Story

Adrian, copil din parinti multipli (2 adica), cu frati care incredibil, tot din aceeasi parinti se trag, a avut o nastere spectaculoasa pe ziua de 18 (opshpe) Iunie, in anul de gratiere al celui mai mare terorist, 1980. Atunci, cand Adi scotea primul tzipat hermeneutic, un meteorit trecu razant pe langa planeta Pamant, iar sughitul fastacit cu tonuri haotice al acestui copil, s-a propagat cu viteza sunetului catre infinitul universului, care infricosat de tumultul proaspatului prunc, s-a cutremurat si in cele din urma, ca sa mai scurtam din povestea asta, a lovit o planeta 15 ani mai tarziu.
Primele zile au adus cu ele bucurii incomensurabile pentru parintii pruncului-de-lapte, dar apoi calvarul s-a dezlantuit. Si-au dat seama ca decretul lui Ceausescu nu corespundea cu promo-ul de pe ambalaj.
Lapticul s-a transformat in lapte acru si la varsta de doar 5 ani, Adi facea primii pasi; in lumea misterelor desigur. De exemplu, prima lui intrebare a fost "de ce naiba toata lumea striga sa nu mai sug degetul ?".
Ei bine, raspunsul urma sa-l afle abia la 8 ani, cand a renuntat definitiv la acest obicei prostesc. De asemenea, tot in aceasta perioada, Adi descopera fascinatia si exaltarea unei lumi in care cainii sunt infometati, schingiuiti si alungati de acasa, pentru ca nu latrau dupa diapazon.
Urmeaza apoi cursurile scolii generale (fosta Maternitatea Nr 1 din Moinesti, dar cadrele au ramas aceleasi) unde pe langa marii domnitori ai Moldovei, afla si de Patapievici dintr-o discutie intre un profesor de fizica si unul de chimie, imortalizand in memorie fraza ce i-a consacrat intrarea in sferele inalte are gandirii umane: "Muie lui Patapievici, ala nu e nici macar fizician."
Intrigat de aceasta formulare, Adi se hotaraste sa afle identitatea acestui proscris al fizicii. Pe masura ce anii trec, trece si Adi-adolescentul, carti prin degetele-i ca sa nu se depuna praful pe ele (degete) si sa-l certe parintii ca iar vine murdar pe maini de la scoala. Inca nu aflase nimic despre misteriosul inculpat, dar incepuse sa devina obsedat de "Romanul adolescentului miop", cu al carui personaj principal se identifica la fiecare pas.
Intr-un final, mult asteptat, la 27 ani urmeaza primele cursuri ale Facultatii de Filosofie din Iasi, pe care nici astazi nu a apucat sa le promoveze.
Despre Adi, ar mai fi multe de spus, dar ne vom rezuma la a pucta doar cele esentiale:

1) Expresia "a suge degetul" i-a dat mari batai de cap pana dupa adolescenta, cand datorita acestei frustrari, avea mania exercitarii fortei auto-propulsante a falusului asupra chipurilor inocente ale domnisoarelor, care printr-o naivitate desavarsita, il credeau mai mult decat un porc fascinat de fotbal si Gigi Becali.

2) Tortura asupra cainilor din gospodarie, impreuna cu adulatia pentru acel pistruiat din romanul sau preferat, a dat nastere altor inhibitii de genul:
- nu putea merge pe strada fara sa latre de control dupa cainii din zona
- nu putea ingurgita carnea de pui, pentru ca era cina preferata a cainilor infometati in copilarie
- nu suporta fetele, pentru ca trebuia sa se pupe cu ele inainte sa-l dezbumbeze la fermoarul pantalonilor

3) Afla si de Patapievici, dar abia la 2 ani dupa afla si semnificatia cuvantului "muie". Este unul din momentele hilare, deoarece el se trage chiar din Moinesti dar abia in Bucuresti desluseste taina.

4) In rest avea un job anost si scria pe blog. Ulterior, cercetarile politiei au concluzionat ca acest blog camuflat sub un univers de cunoastere (subdomeniu al filozofie.ro), era principala arma al lui Adi de a zbuciuma intr-un mod violent si tragic destinele adolescentelor cu ochii atintiti mereu pe cer dupa Fat-Frumos-Adi pe un cal alb.

Restul il cititi in arhiva blogului sau personal, care a ramas marturie timpului si creioneaza intr-un mod surprinzator acest caracter demonic, parsiv si vulgar.
Oricum nu reusea sa faca trafic nici cat o unghie.

P.S. Urmeaza un mesaj din viitor: in 2145, cercetatorii descopera ramasitele unei civilizatii extraterestre de la care am fi asimila cunostinte noi, cat pentru inca 4000 de ani de existenta, dar care a fost rasa de pe harta planetara, deoarece INSUSI Adi a deviat meteoritul.

Cu acestea, va invitam la comemorarea a 6 zile de la decesul cutiei craniene a acestui om de vaza. Dumnezeu sa-l hodineasca c-a fost om bun.

(cacofonie intentionat plasata)

Latest Tributes

View view all tributes
Comment Memorial Tribute
From: alisiabashir
View Memorial's Tribute
Am very happy after viewing your profile today and i will like to establish a very good friendship with you, if you d...
Comment Memorial Tribute
From: joybaby100
View Memorial's Tribute
Hi, I am miss joy by name,Is my pleasure to contact you after going through your profile at www.imorial.com which re...
Candle Memorial Tribute
From: miss
View Memorial's Tribute
Flower Memorial Tribute
From: Lamaie
View Memorial's Tribute
We will miss you :(
Candle Memorial Tribute
From: diana
View Memorial's Tribute

Biography

Fathers Name: Habar n-am
Mothers Name: Nu stiu
Country of Birth: Afghanistan
Country of Residence: Bahrain
City of Residence: Huh ?
Occupation: Other
Marital Status: Annulled
Religion: Hare Krishna - ISKCON

Interests

Favourite Sport: Horseback Riding
Favourite Team: Groups
Favourite Book: Romanul Adolescentului Miop
Favourite Movie: Legal Teens 18 #3
Favourite Music Genre: Folk
Favourite Artist: Patapievici
Favourite Charity: selfish?

Passing

Place of Passing: Raul Jiu
Date of Passing: 19 November 2007
Cause of Passing: inec
Type of Funeral: incinerare
Place of Burial: Raul Jiu
Plot Number: 69
Funeral Director: ceva chibitz
Funeral Location: Albia raului Jiu
Funeral Date: 20 November 2007
Our Wishing Well

Tell a Friend

To tell others about the website in the memory of Adrian Ciubotaru.


                         
7,090 Visits    |    Online Memorial Created By: dark on 21 November 2007    |     Back to Top

Our Wishing Well